Fra den 4. november til 30. december byder Judie indenfor til overdådigt Julebord.
Alle ugens dage både frokost og aften.
JUDIE’S JULEFROKOSTBORD
Serveres ‘family style’
Gammeldags marineret sild med løg, kapers og karse
Koldrøget laks med rygeost, ristede valnødder og syltet sennep
Rejer med Æg, citron mayo & karse (Tilkøb af Caviar + 95 kr. pr. kuvert)
Rødspættefilet med Judie remoulade og citron
***
Confiteret and med grønkål og æbler
Medister med sennep og rødbeder
Tilkøb: Nakke af gris med rødkål, brun sovs og sprøde svær 75 ,-
***
Risalamande med kirsebærsauce
495 ,-
JUDIE’S STORE JULEFROKOSTBORD
Serveres ‘family style’
Gammeldags marineret sild
med løg, kapers og karse
Koldrøget laks med rygeost,
ristede valnødder og syltet sennep
Rejer med Æg, citron mayo,
karse og gastroUNIKA caviar
Rødspættefilet med Judie remoulade og citron
***
Confiteret and med grønkål og æbler
Medister med sennep og rødbeder
Nakke af gris med rødkål, brun sovs og sprøde svær
***
3 slags oste med sødt og sprødt
Risalamande med kirsebærsauce
695 ,-
Ved selskaber større end 6 personer, kontakt os på hej@judienyhavn.dk